Get Adobe Flash player

Zakelijk

Zakelijk

Uw bedrijf is uw visitekaartje en verdient daarom goed onderhoud. Goed kwalitatief buiten- en binnenschilderwerk voor de uitstraling van uw gebouw, maar ook voor waardebehoud.

Wij houden ons bezig met nieuwbouw, renovatie, verbouw, utiliteitsbouw, constructiewerken en onderhoud. Naast dat wij bouwbedrijven een professionele finishing touch bieden op hun (nieuwbouw) project qua schilderwerk, beglazing en wandafwerking, biedt Schildersbedrijf Ijzerman strategisch onderhoudsschilderwerk aan (gedeelten van) hun woningvoorraad.

Wat wij nog meer voor u kunnen verzorgen:

Schilderwerk deuren, kozijnen etc. zowel binnen als buiten;†
Sauzen plafonds, wanden;
Behang en Glasweefsel voor plafonds en wanden; spuitwerkzaamheden;
Metaalconservering;
Betonverfraaiing;
Houtrotreparatie;
Restauratie;
Brandveilig maken dmv brandvertragende coating.
Timmerwerk

Wandafwerking:

Met behang creŽert u op kantoor een behaaglijke sfeer. Behang is er in allerlei soorten, patronen, structuren en kleuren. Naast behang gebruiken wij ook veel Glasweefsel. Glasweefsel is verkrijgbaar in verschillende structuren en af te werken met alle denkbare muurverven in iedere gewenste kleur. Daarnaast is Glasweefsel toepasbaar op veel verschillende ondergronden. Glasweefsel is de uitkomst voor wanden†met scheuren!

Heeft u (ver)bouw plannen, laat het ons weten, wij denken met u mee en†verzorgen†voor u geheel vrijblijvend een offerte op maat.†

Mocht u vragen hebben neemt u gerust contactmet ons op.
Wij staan u graag te woord.

Samenwerking met

Aangesloten bij


Twitter Show